neem contact op

Veelgestelde vragen

Enkele veel voorkomende vragen hebben wij op deze pagina alvast even op een rijtje gezet.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussenstaat en dus nog niet beantwoord is. Twijfel niet en neem contact met ons op via de contactpagina.

externalId=mozzarella-veelgestelde-vragen-1.1.1.2&filter[active]=1
Is de aangegeven planning definitief?

Nee, de planning is nog afhankelijk van de planologisch procedure om de benodigde vergunningen te verkrijgen. Hierdoor kan er nog vertraging ontstaan, waardoor mogelijk ook nog de officiële start verkoop uitgesteld kan worden. Als de procedure volgens planning verloopt wordt start verkoop en start bouw wel volgens deze planning gehaald.

Zijn de verkoopprijzen en tekeningen definitief?

Nee, de prijzen en overige verkoopdocumenten zijn pas definitief wanneer de officiële verkoop start. De prijzen geven een goed indicatie aan van de te verwachten definitieve prijzen. Bij de officiële start verkoop zullen ook de definitieve verkoopstukken gereed zijn. Dat zijn de technisch tekeningen  en de technische omschrijving die bij ieder woningtype horen

Wanneer zijn de optiemogelijkheden en prijzen daarvan bekend?

Deze zullen ook bij de officiële start verkoop bekend zijn middels een optielijst met tekeningen en prijzen.

Hoe verloopt de toewijzing van de woningen?

Na officiële start verkoop hanteren wij een inschrijfperiode van ongeveer 10 dagen. Dan kan er per bouwnummer ingeschreven worden. Het is ook mogelijk om meerdere voorkeurwoningen op te geven. De lijst met inschrijvers zenden wij naar de gemeente Westland en zij bepalen de volgorde waarop het team van Koeze Makelaars de kandidaten mag benaderen voor de verkoopgesprekken.