Over Maasdijk

Maasdijk is één van de kleinere woondorpen in de gemeente Westland. De gemeente Westland is in 2004 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten De Lier, ’s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen. Daarmee is Westland een grote gemeente geworden met ruim 111.000 inwoners, maar nog steeds met dezelfde dorpen als woonkernen. 

Maasdijk heeft o.a. een eigen supermarkt, een basisschool, dorpskerk, bakkerijen en een gezellige kinderboerderij. Voor wie echt van de grote stad wil genieten ligt het centrum van Den Haag of Rotterdam op slechts 20 kilometer. Bij Hoek van Holland is het tijdens de warmere dagen heerlijk vertoeven op het strand. Maar ook tijdens wat koelere dagen kun je een prachtige (strand)wandeling maken.

Gezelligheid in de omgeving

Voor meer voorzieningen op winkel-, cultureel- en ontspanningsgebied ligt Naaldwijk op 6 kilometer afstand en ook het centrum van Maassluis ligt slechts op luttele kilometers afstand. Voor wie echt van de grote stad wil genieten ligt het centrum van Den Haag of Rotterdam op slechts 20 kilometer. 

Maasdijk kent ook uitstekende verbindingen; via de A20 ben je snel op snelwegknooppunt Kethelplein en kan je letterlijk alle kanten op.

cc5a33aa-ae9e-4caf-9f48-7422b8fd6562

Faciliteiten in de buurt

externalId=mozzarella-omgeving-1.1.5.1.1&filter[active]=1&filter[tags]=homepage

Gasloos wonen

Naast een zeer goede isolatie van vloeren, gevels en daken zijn de woningen uitgevoerd met een moderne lucht-water warmtepomp.

Duurzaam wonen

Onderhoudsvriendelijke materialen die de eerste jaren zeker geen onderhoud nodig hebben, zoals duurzaam hardhouten buitenkozijnen.

Kleinschalig project

Het project ‘Wonen Rond De Toren’ bestaat uit 11 koopwoningen en een appartementencomplex voor de verhuur.

Parkeerplaats inbegrepen

De woningen beschikken over een eigen parkeerplaats op de oprit of op het binnenterrein; ideaal, de auto binnen handbereik!

Bereikbaarheid

Maasdijk is uitstekend bereikbaar via de A20 en diverse N-wegen zoals de N223, N220, N213.
 

Sanitair inbegrepen

De woningen zijn standaard uitgevoerd met kwalitatief goed sanitair en tegelwerk van bekende merken. 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Team Koeze